diumenge, 17 de març del 2013

Reflexió Personal dels curtmetratges.

El milagro

Aquest curtmetratge ens mostra com tot un poble rural i pobre, sud- americà  va a veure un miracle en el que tots estan convidats.

Aquest curt es bastant extrany, ja que l'home no deixa anar a la dona a veure el miracle com tots els altres habitants, potser perquè ell ja sap el que passara o simplement només és perquè vol que la donà es quedi a casa amb ell. Però hem decantaria més per la primera opció perquè quan es troba aquell home en el carrer i l'Alfonso li fa un gest com dient-li que marxi això suposa que posiblement ell ja sabia lo que passaria.

Jo crec que segurament volien exterminar aquell petit poble hi els hi van enviar aquestes invitacions anonimes dient que vagin a veure el Miracle i com que probablement és un poble bastant religós hi acabaria anant tot-hom.


Bendito Machine

En aquest curtmetratge es veu com una tribu troba un nou aparell electronic i el substitueixen per el seu deu que era com una mena de vaca i la tiren per un presipici.
Ells es queden molt impactats per l'aparell perquè emet imatges i so es a dir, una televisió però després apareix un altre aparell i el tornen a substituhir, i aquest el tiren com els altres per la vall. 
Per la meva opinió crec que aquest curtmetratge ens vol ensenyar que no sempre hem de seguir les modes i tirar els objestes que tenim, només perquè hagin passat de moda.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada