dimarts, 28 de maig del 2013

Guió literari i guió tecnic

PROJECTE FINAL


Títol: Metamorfosi.


Subtítol: La lluita contra la nostre imatge.


Eslogan: Canviar és avançar?


Sinopsi: Canvi d’identitat d’una adolescent davant les crítiques de la societat.


Membres/ Tasques: Abir: Edició de vídeos+ actuar.
           Mar: Actriu protagonista.
         Anna: Direcció i gravació + actuar.


Eines: Localitzacions: Escola pia, Casa Mar, Carrer Jovara.
           Atrezzo: Instruments de Bellesa, roba “cutre”, roba de moda, ulleres.
           Guió: La majoria de la pel·lícula serà muda menys alguns moments en els que es                      mostraran els pensaments de la noia.

        
Escenes:
Primera escena: Surt un diari en el qual està escrivint la protagonista. En en el diari està escrivint com es sent: Cansada de defensar el que crec, de donar explicacions, de no dir la veritat, de callar tot el que penso, de tenir por. De ser sempre la mateixa innocent que creu que després de tot no hi ha intenció de res. Farta de que tots pensin per mi, gratuitament, i fins i tot es permetin arribar a opinar dels sentiments que mai els hi he expressat. De que em fallin, de que es riguin de mi, i que es creguin que sóc una joguina per molta gent..

Segona escena: Surt la protagonista caminant i es sent el soroll dels riures i les burles dels seus companys els quals li diuen lletja, ‘’cardo’’ i ‘’gorda’’ a causa de la seva aparença.

Tercera escena: La noia recorda els mals moments que li han fet passar els seus companys (Riures, crítiques, burles...) en un flashback. En aquest flashback és pot veure la jove anant pel passadís del col·legi quan de sobte unes companyes l’empenyen contra unes taquilles i li cauen tots els llibres al terra.

Quarta escena: Arriba a casa, tanca la porta darrera seu i es fica a plorar arrepenjada a Ia porta. S’escoltarà la cançó ‘No es massa tard’ de Lax’nBusto. https://www.youtube.com/watch?v=w90N02jRanE

Cinquena escena: Va el lavabo i es mira al mirall.

Sisena escena: -Transformació de la protagonista (s’ho fa ella sola, sense ajuda de ningú)
             -Transformació: S’arreglarà el cabell, les celles, es traurà les ulleres i es     maquillarà. També es canviarà la roba. Seran escenes curtes on mai apareixerà tota la cara o tot el cos, ja que el seu físic quedarà en un factor sorpresa.

Setena escena: Arriba al cole i tothom s’impressiona.

Vuitena escena: La seva amiga la veu d’aquella manera, li treu el maquillatge dels ulls amb la mà i li torna a ficar les ulleres. De fons s’escoltarà la cançó ‘Beautiful’ de Christina Aguilera: https://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM


Moralina:
-Passi el que passi has de seguir sent com ets encara que hi hagin crítiques.
-A vegades no ens donem compte del mal que poden fer les nostres crítiques a algú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada